BEMUTATKOZÓ

Üdvözlöm kedves látogató!

Reinerné Udvari Mónika vagyok, pécsi idegenvezető és és német nyelvtanár.

25 év tapasztalattal a hátam mögött kalauzolom csoportjaimat magyar és német nyelven szerte az országban, legyen szó egyéni vendégekről,. családokról, céges, egyesületi és egyéb turistacsoportokról, de szállodahajós német, osztrák és svájci vendégeknek is szívesen mutatom be hazámat. Pécsi idegenvezetést újabban angol nyelven is végzek.

Igény szerint összeállítom a programot és segítek szálás és érkezési lehetőséget találni, hogy minél több terhet levegyek az Ön válláról. Forduljon hozzám bizalommal, ha idegenvezetőre van szüksége illetve kirándulást tervez.

 

Reinerné Udvari Mónika

Idegenvezető

Fő területem: Pécs és Baranya megye

Emelett szívesen mutatom be Magyarország más tájait is (Programajánló IDE kattintva elérhető).

Pécs varázslatos hangulatú történelmi város, egyedülálló emlékekkel. Fedezzük fel együtt a gyönyörű belvárost, a római kori ókeresztény emlékeket, a püspöki központot a Bazilikával, a múzeumokat, a mindennapi élet mediterrán hangulatát! 

Pécs 2010-ben Európa Kulturális fővárosa volt. Szívesen kalauzolom Önöket az ezen alkalomból létesített Zsolnay Negyed kiállításain is, valamint a belvárosban, ahol a nevezetességekben belső vezetést is vállalok, pl. Bazilika, dzsámi, ókeresztény sírkamrák, Zsolnay és Csontáry Múzeum. 

A 150 éves pécsi Pezsgőgyár hivatalos idegenvezetője is vagyok. Az ötszintes pincelabirintusban érdekes kalandtúra közben megismerheti a pezsgőgyár történetét,  és pezsgőt is kóstolhat. 

Segway-jel is megismerheti velem a várost, gurulva szerzünk élményeket a Mecsekről,  a belvárosról. Egyedi, semmihez nem fogható élmény!

Baranya megyében is rengeteg látnivaló vár ránk, pl. megismerhetjük a siklósi várat, a mohácsi busókat, de részt vehetünk egy villányi borkóstolón is.

Számos további helyszínen is vállalok idegenvezetést (pl. Budapest, Balaton), melyekről a Városnéző programok, kirándulások menüpont alatt olvashat bővebben. 

Külföldön is szívesen kísérem Önöket, igény szerint. Számos csoportot kalauzoltam már Olaszországban, Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban.

 

Referenciák

Médiamegjelenések

Programok

idegenvezetés

A foglalás menete

Z

Program kiválasztása

Válasszon ajánlataim közül vagy kérjen egyedi ajánlatot!

l

Ajánlatkérő űrlap

Emailben, telefonon vagy ezen az űrlapon kérhet ajánlatot.

w

Program fixálása

Közvetlenül felveheti velem a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

SEGWAY VÁROSNÉZÉS

Segway-jel is megismerheti velem a várost

Gurulva szerzünk élményeket a Mecsekről,  a belvárosról. Egyedi, semmihez nem fogható élmény!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot egy szép, felejthetetlen programra! Ajánlatkérését ezen űrlapon , illetve emailben vagy telefonon is megteheti. Köszönöm és várom a találkozást, hogy szebbé tegyem kirándulásukat.

Reinerné Udvari Mónika

Idegenvezető