Médiaszerepléseim

Referenciák

A számos egyéni vendég, család, egyesület, turistacsoport, cég,  utazási iroda, önkormányzat, iskola stb. közül, akikkel az elmúlt több mint 25 év során együtt dolgoztam, ill. akiket vezettem, íme egy kis válogatás kedvcsinálónak az Ön számára.

Baranya Tours,

Pfauer Tours (Budapest),

Blaguss Reisebüro (Ausztria),

Reisegourmet (Ausztria),

Tensi Tours,

Danubius Zrt. Pécsi Szállodák,

ZDF Televízió,

Önkormányzatok,

Schneiderbus (Ausztria), 

Escort Tourist,

Hotel Makár,

Cäsarbus (Ausztria),

Elite Tours (Ausztria),

Regensburgi Egyetem,

Pécsi Tudományegyetem,

Hotel Corso, Szinbád Panzió,

Spettour,

Zsolnay Örökségkezelő  Kht.,

Önkormányzat Pécs és Baranya,

Grand Tours (Pécs),

Tourinform (Pécs),

Dent Tours,

Contact Travel,

Dynamic Tours,

Anabasis Reisen (Ausztria),

E.ON,

Hotel Kikelet,

Galéria

Vendégeim mondták rólam

„Nagyon köszönöm a celldömölki méhészek nevében azt a minden igényt kielégítő, lendületes pécsi idegenvezetést, amelyben a mai napon részesített bennünket. Nem fogjuk elfelejteni. Kívánjuk, hogy a jövőben még sok csoportot részesítsen hasonló élményben, mint amiben nekünk volt részünk. Munkájához sok sikert kívánunk.
OMME celldömölki szervezete.”

„Ich möchte mich nochmals namens unserer Reisegruppe herzlichst für Ihre kompetente, umsichtige und einfühlsame Führung und Betreuung während unseres Aufenthaltes in Pecs bedanken. Mit der sehr guten Empfehlung des Speiserestaurants und Organisation des Mittagessens verliefen auch die Stunden an dieser unserer letzten Besichtigungsstation perfekt ab und wir können alle auf eine wohlausgewogene Reise zurückblicken!

Nochmals vielen herzlichen Dank und alles Gute!”

Gerhard Lepicnik
Sängerrunde Ebental

 

„Liebe Monika, vielen, vielen Dank für Ihre ausgezeichtnete und engagierte Führung in Pecs. Wir sind gut und fast pünktlich zurückgekommen und ich mache schon Pläne für einen neuerlichen Besuch in der Stadt, die sich so positiv gewandelt hat, und die Sie uns so wunderbar präsentiert haben.”

Mit freundichen Grüßen aus Graz!

Andrea Winkler

„Kedves Mónika, köszönjük a rengeteg információt, az érdekes adatokat. Jól esett, hogy törődött a csoporttal, és a szomorú időjárás ellenére is jókedvűen és optimistán vezetett minket végig ezen a gyönyörű városon, másnap pedig Siklóson.”

Szelecsényi Kata, Oberbank

 

 

„Hálásan köszönjük ezt a néhány csodás napot, amelyet Mónika vezetése mellett Pécs és környéke megismerésével tölthettünk el. Élményekben gazdagodva térünk haza, amit az a gazdag tudásanyag biztosít, mellyel az idegenvezetés révén gyarapodhattunk mindnyájan. Isten áldása legyen Mónika és szerettei életén és hordozza Urunk kegyelmében Pécs és egész Baranya közösségét.”

Jármi református gyülekezet

„Kedves Mónika! Nagyon szépen köszönjük a fantasztikusan lelkes, élvezetes, szeretetteljes kalauzolásodat Pécs városában. Örömteli dolog, ha valaki így szereti a várost, ahol él, és ezt át tudja adni az embereknek. Mi igazán élveztük mindannyian és biztosan el fogunk még jönni, és amit most nem tudtunk megnézni, pótolni fogjuk veled. Kívánunk neked további sok sikert, lelkesedésed ne csüggedjen, és szerezzél másoknak is annyi élményt legalább, mint nekünk. „Ákos és Marianna, Szeged

 

„Nagyon köszönjük ezt a tartalmas idegenvezetést, az általad teremtett jó hangulatot. Látszik, hogy szívedet- lelkedet beletetted ebbe.”

Zipernowski Középiskola Pécs

„Drága Móni, elképesztően imádtuk az idegenvezetést és köszönjük, hogy minden erőddel azon voltál, hogy angolul is minden tökéletes legyen! Szuper boldog vagyok, hogy újra együtt dolgoztunk!”

Judit, Pécs

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot egy szép, felejthetetlen programra! Ajánlatkérését ezen űrlapon , illetve emailben vagy telefonon is megteheti. Köszönöm és várom a találkozást, hogy szebbé tegyem kirándulásukat.

Reinerné Udvari Mónika

Idegenvezető